Welkom in een nieuwe wereld van solliciteren.

Gedaan met onwetend afwachten en bye bye sollicitatiestress. Verander mee de wereld van solliciteren, leer van deze community en ga aan de slag met cruciale sollicitatie-informatie. 


WiSE wil jou meer sollicitatie happiness bieden door jou continu belangrijke informatie en inzichten te geven over al jouw sollicitaties. Je ontdekt hoeveel sollicitanten er zijn, hoe lang de processen duren, wat de verschillende stappen zijn.

Plus mobile device

Waarom WiSE?

phone

Blijf simpel op de hoogte

Voel jij ook een innerlijke crisis opkomen wanneer je nog niets gehoord hebt? WiSE wil jou doorheen jouw ganse sollicitatie voorbereiden op de volgende fases.

Vergelijk je eenvoudig met de community

Solliciteren kan fijn zijn, maar ook serieus tegenvallen. Ontdek hoe andere sollicitanten het bedrijf en de verschillende fases ervaren.

WiSE voor iedereen

Iedereen kan met WiSE aan de slag. Bedrijven met een WiSE label maken alvast de belofte. Ook bij bedrijven zonder het label kan je je traject volgen, vergelijken en een game changer zijn.

1

Hoe werkt WiSE?

Het volledige sollicitatieproces binnen handbereik

Ontdek meteen hoe jouw sollicitatieproces eruit kan zien. Begin voorbereid aan je sollicitatie vanaf dag 1. Hoe zit het proces in elkaar? Welke fases volgen nog? Hoeveel kandidaten zijn er nog? Meld je aan en ga onmiddellijk aan de slag.

Plus laptop device
Wise_Application

2

Jouw mening telt

Geef feedback na elk sollicitatiecontact. Scoor, evalueer en vergelijk jouw trajecten met de andere sollicitanten van de community. Solliciteer WiSER.

Building_orange

3

Van begin tot eind

WiSE volgt al jouw sollicitaties mee op en geeft advies. Zo heb jij het volledige sollicitatieproces altijd op zak. Registreer je om zeker niets te missen.

Wat zeggen de fans?

Slimmer solliciteren start nu!

Met WiSE heb je het volledige sollicitatieproces binnen handbereik. Registreer je om niets te missen.

Veelgestelde
vragen.

WiSE is een product van Peopleship met als doel een nieuwe, transparante sollicitatiewereld te creëren. Dankzij info van de WiSE community krijgen sollicitanten meer controle en kunnen ze aan de slag met cruciale sollicitatie-informatie.

Ja, elke sollicitant kan een gratis WiSE account aanmaken. Bovendien kan je zelfs zonder account al data over jouw sollicitatieronde bekijken, maar die is beperkt.

Ja, WiSE is volledig gratis voor elke sollicitant.

Je ontvangt automatisch een e-mail om je WiSE account te bevestigen. Daarna heb je meteen toegang tot je account. Van zodra je feedback gegeven hebt op je afgelopen sollicitatieronde, kan je je resultaten bekijken.

Zeker weten! Als je feedback geeft, gebeurt dat altijd anoniem. Om jouw privacy te garanderen worden de resultaten pas vanaf 5 ingevulde deelnames per contactmoment gevisualiseerd.

Wat vervelend. Refresh je browser of probeer eens af te melden en opnieuw aan te melden. Mocht je dan nog problemen hebben, neem even contact met ons op via info@wisepeople.be, dan proberen we het zo snel mogelijk voor je op te lossen. Als we wat meer informatie van je nodig hebben, zullen we hier nog om vragen.

Bedrijven met een WiSE recruitment label op hun website of vacaturesite beloven om elke sollicitant een transparante en aangename ervaring te bieden. Ook al heeft een bedrijf geen WiSE label, toch kan je voor elke sollicitatie jouw flow opvolgen en vergelijken met die van andere sollicitanten.

Verbeter WiSE mee!

Ben jij een game changer?

Jouw mening en feedback op onze Beta versie zullen ons helpen om een betere versie van WiSE te ontwikkelen.