Hoe sta jij ervoor

in je sollicitatie?

Kom het nu te weten.

Stel je voor. Je hebt alle informatie over de sollicitatie van jouw droomjob. Over je eigen sollicitatieproces en dat van anderen. Over reviews van kandidaten. Over de rondes die je te wachten staan. Op deze website kom jij gratis alles te weten over solliciteren bij elk bedrijf. Gedaan met onwetend afwachten en bye bye sollicitatiestress.

Hoe werkt WiSE?

Via WiSE weet jij meteen hoe het is om ergens te solliciteren. Volg je eigen sollicitatie en die van anderen. Lees en leer uit de beoordelingen van sollicitanten, ontdek de verschillende rondes en weet altijd tegen hoeveel kandidaten jij het opneemt. 

1. Typ een bedrijf in

Klik op de knop hieronder en geef een bedrijfsnaam (en postcode) in via de zoekbalk. Je komt te weten hoe het is om daar te solliciteren.

2. Krijg actuele info over jouw sollicitatie

Ben je aan het solliciteren? Typ een bedrijf in, klik op "Let's go" en geef in de zoekbalk de exacte functietitel in waarvoor je solliciteert. Je krijgt informatie over het sollicitatieproces.

3. Blijf op de hoogte van alle veranderingen

Maak een account aan en volg alle veranderingen op in je sollicitatieproces. Je krijgt en deelt informatie om nog een betere sollicitant te worden.

NIEUW! Sinds 2021 helpt WiSE sollicitanten.

WiSE is geen recruitmentkantoor. Wel een bron van informatie, een ijveraar voor meer transparantie naar sollicitanten en een hulpmiddel om je beter voor te bereiden op het sollicitatieproces van je droomjob.

Info die je nooit

eerder kreeg

Leer bedrijven kennen

Voor elke functie in elk bedrijf verloopt het sollicitatieproces wel een beetje anders. Wil je weten hoe het is om ergens te solliciteren? WiSE heeft het antwoord. Lees nu al hoe fijn of zwaar anderen de sollicitatierondes vinden bij elk bedrijf.

Plus laptop device
Sollicitanten delen feedback over bedrijven via WiSE platform
Plus laptop device
Sollicitatie informatie platform

Volg je sollicitatieproces

Je hebt gesolliciteerd, gepiekerd over de volgende ronde en andere kandidaten, en wakker gelegen van onwetendheid over je kansen. Maar moet het niet vanzelfsprekend zijn dat je die informatie krijgt? Klopt! Jij beleeft het, wij brengen alle informatie samen.

Volg je sollicitatieproces

Je hebt gesolliciteerd, gepiekerd over de volgende ronde en andere kandidaten, en wakker gelegen van onwetendheid over je kansen. Maar moet het niet vanzelfsprekend zijn dat je die informatie krijgt? Klopt! Jij beleeft het, wij brengen alle informatie samen.

Plus laptop device
Sollicitatie informatie platform

Gebruik alles Gratis

Eenmalige nieuwsgierigheid of continu op de hoogte blijven van alle veranderingen in het proces? WiSE is altijd gratis beschikbaar voor jou. Makkelijk te gebruiken in je online webbrowser én anoniem naar bedrijven.

Waarom WiSE?

online communicatie

Blijf simpel op de hoogte

Voel jij ook een innerlijke crisis opkomen wanneer je nog niets gehoord hebt? WiSE wil je doorheen je ganse sollicitatie voorbereiden op de volgende ronde.

organisaties verbeteren rekrutering

Leer bedrijven kennen

Ontdek alles over het bedrijf waar jij wil werken: Hoe gestructureerd verloopt het sollicitatieproces? Is de sfeer er fijn? Hoeveel fases volgen nog? Is de functie populair?

Vergelijk je met de community

Solliciteren kan fijn zijn, maar ook serieus tegenvallen. Ontdek wat andere sollicitanten vinden van het bedrijf en de verschillende rondes.

WiSE voor sollicitanten iedereen

WiSE is er niet alleen om je te helpen, maar ook om je sollicitatiebeleving te verbeteren. We weten dat solliciteren niet opeens aangenaam wordt, maar willen er wel voor zorgen dat je op het juiste moment de juiste informatie krijgt. Voor totale transparantie kan je vertrouwen op WiSE.

WiSE krijgt en deelt informatie van en met sollicitanten over hun ervaringen van solliciteren bij bedrijven. Dagelijks biedt WiSE informatie, beoordelingen en tips over de beleving en veranderingen in jouw sollicitaties.

Vertrouwd door deze bedrijven

Deze bedrijven zijn actieve WiSE gebruikers. Lees meer over hun waarden en bedrijfscultuur – en weet welke sollicitanten het meeste kans maken. Ook bij bedrijven die nog geen actieve gebruiker zijn, kan je je sollicitatie volgen en info vergelijken. Elke sollicitant kan voor elk bedrijf aan de slag met WiSE.

Wat zeggen de fans?

Slimmer solliciteren start nu!

Met WiSE heb je het volledige sollicitatieproces binnen handbereik. Registreer je om niets te missen.

Safety first!

Security & Encryption

Alle data die uitgewisseld worden, zijn beveiligd en beschermd door SSL/HTTPS.

GDPR Proof

Datagebruik en bescherming van persoonsgegevens zijn altijd conform GDPR.

Online web-app

Alle beoordelingen zijn anoniem voor bedrijven en staan alleen op ons beveiligd platform.

Veelgestelde
vragen.

WiSE is een product van Peopleship met als doel een nieuwe, transparante sollicitatiewereld te creëren. Dankzij info van de WiSE community krijgen sollicitanten meer controle en kunnen ze aan de slag met cruciale sollicitatie-informatie.

Ja, elke sollicitant kan een gratis WiSE account aanmaken. Bovendien kan je zelfs zonder account al info over bedrijven bekijken, maar die is beperkt.

Ja, WiSE is volledig gratis voor elke sollicitant.

Je ontvangt automatisch een e-mail om je WiSE account te bevestigen. Daarna heb je meteen toegang tot je account. Van zodra je feedback gegeven hebt op je afgelopen sollicitatieronde, kan je je resultaten bekijken.

Zeker weten! Als je een beoordeling geeft, gebeurt dat altijd anoniem. Om jouw privacy te garanderen worden de resultaten pas getoond aan bedrijven vanaf 5 beoordelingen.

Wat vervelend. Hernieuw je browser of probeer eens af te melden en opnieuw aan te melden. Mocht je dan nog problemen hebben, neem even contact met ons op via info@wisepeople.be, dan proberen we het zo snel mogelijk voor je op te lossen. Als we wat meer informatie van je nodig hebben, zullen we hier nog om vragen.

Bedrijven met een WiSE recruitment label op hun website of vacaturesite beloven om elke sollicitant een transparante en aangename ervaring te bieden. Ook al heeft een bedrijf geen WiSE label, toch kan je voor elke sollicitatie jouw beoordelingen opvolgen en vergelijken met die van andere sollicitanten.

Met WiSE bereid je je voor op een sollicitatiegesprek door een bedrijfsnaam in te geven in de zoekfunctie via my.wisepeople.be. Zo kom je te weten hoeveel en welke sollicitatierondes er nog kunnen volgen en hoeveel kandidaten al deelnamen per sollicitatieronde.

Verbeter WiSE mee!

Jouw mening en feedback zullen ons helpen om een betere versie van WiSE te ontwikkelen.