Be WiSE in winning talents

Met het WiSE recruitment label open je een nieuwe wereld van rekruteren. Je maakt de belofte om iedere sollicitant een transparante, fijne en aangename ervaring te bieden. Je bouwt aan een sterker employer brand en je werkt met sprekende sollicitatiedata.


Door jouw open en transparante relatie met alle sollicitanten, ben je  een top employer nog voor ze bij jou aan de slag gaan. Je wint meer sollicitanten. Zelf krijg je continu toegang tot belangrijke inzichten van al jouw sollicitanten over jouw bedrijf.  Je bouwt gemakkelijk en efficiënt aan het beste employer brand & de sterkste candidate journey. Je geeft een boost aan jouw werkgeversreputatie.

1

Hoe werkt WiSE?

Vraag het WiSE Recruitment Label aan.

Kies jij voor een transparante relatie met al jouw sollicitanten? Wil jij sterker worden als employer brand? Wil jij iedere sollicitant een unieke beleving bieden? Dan ben jij klaar om met dit label aan de slag te gaan.

Labels Groen oranje

2

Ontvang de juiste inzichten die jou sterker maken.

Sollicitanten geven hun feedback via jouw unieke WiSE company link die jij gebruikt op al jouw vacature communicaties. Je krijgt een login voor de toegang tot jouw sollicitantendashboards.

Plus laptop device
WiSEBUSINESS_DB_Free-Plan

3

Leer uit intelligente
data-analyses.

Duik in jouw dynamische recruitment dashboads en leer over je aanpak en strategie. Hoe krachtig is jouw employer brand? Hoe positief is de candidate experience van jouw kandidaten? Volg de data, maak analyses en ontdek wat jouw sterktes zijn of waarin je kan groeien.

Better WiSE than Worried

Waarom WiSE?

Rekruteer meer sollicitanten

Je biedt sollicitanten een unieke ervaring door te luisteren en informatie te bieden. Zo voelen ze zich gewaardeerd, geëngageerd en gelukkig, nog voor ze bij je aan de slag gaan!

Ontwikkel de beste rekruteringsstrategie

Je krijgt continu toegang tot digitale dashboards waarin je jouw recruitment-strategie analyseert. Je ontdekt waar het goed zit en weet wat je kan verbeteren. Maak zelf de vergelijking met de markt.

Zet de beste reputatie neer

Je bouwt aan een loyale, oprechte en betrokken reputatie. Je creëert een beter talentennetwerk. En je werft meer sollicitanten aan door in te spelen op wat ze verwachten.

Wise Logo New

WiSE jij mee?

Wees een gamechanger naar al je sollicitanten.

Startersplan
Gratis

Weet hoe sollicitanten naar jou kijken

  • Ontdek & analyseer jouw employer brand

  • Analyseer & Verbeter jouw candidate experience

  • Vergelijk jouw interne scores

KMO* INSIGHTS
€105/maand

Vergelijk jezelf met andere KMO's

  • Vergelijk jouw rekruteringsresultaten met andere KMO's

  • Analyseer & verbeter jouw rerkruteringsaanpak

  • Ontdek & analyseer hoe sterk je bent als werkgever

*KMO: Belgische onderneming (geen filiaal van internationale organisatie). Jaargemiddelde tot max. 80 werknemers.

DYNAMIC INSIGHTS
€185/maand

Ga aan de slag met de dynamische mogelijkheden en zoom in op de data

  • Maak vergelijkingen tussen jouw verschillende functiegroepen

  • Krijg directe inzichten in je sterktes en verbeterpunten

  • Maak vergelijkingen over de tijd

Account voor 12 maanden. Inzichten vanaf 5 sollicitanten.
Voor de betalende opties gebeurt de betaling onmiddellijk voor 12 maanden.
Teamkorting: 2e gebruiker met 70% korting, vanaf 3e gebruiker 80% korting.
Vermelde prijzen en condities zijn enkel geldig gedurende de WiSE lanceringsperiode (mei-juni 2021).

Safety first!

Security & Encryption

Alle data die uitgewisseld worden, zijn steeds beveiligd en beschermd door SSL/HTTPS.

GDPR Proof

Datagebruik en bescherming van de persoonsgegevens zijn steeds conform GDPR.

Mobile Apps

Jouw talenten delen hun ervaring en feedback enkel en alleen via ons beveiligd platform.

Waarom andere gebruikers overtuigd zijn.

Veelgestelde vragen.

WiSE is een product van Peopleship met als doel een nieuwe, transparante sollicitatiewereld te creëren. Deelnemende bedrijven mogen het WiSE recruitment label gebruiken en maken daarmee de belofte om iedere sollicitant op een transparante manier een aangename ervaring te bieden. Je kan het label aanvragen via het contactformulier. Samen met het label ontvang je een gepersonaliseerde WiSE company link waarop je alle sollicitantenfeedback kan verzamelen voor jouw organisatie.

Gebruik het label en de link in al je rekruteringscommunicatie zoals op je jobsite, in je advertenties en mails naar sollicitanten. Ander bestandsformaat nodig? Vraag er naar en we doen het nodige.

Alle organisaties kunnen WiSE Business worden, van internationale multinationals tot lokale kleine en middelgrote ondernemingen. We raden wel een minimum aan van 20 sollicitanten per jaar, pas dan zal je data interessant en zinvol zijn. 

Ook organisaties buiten België kunnen een WiSE Business label aanvragen. De surveys zijn beschikbaar in het Nederlands, Frans en Engels. Wil je graag een andere taal? Vraag naar de mogelijkheden via info@wisepeople.be.

Om privacy redenen kunnen we pas vanaf 5 ingevulde deelnames per contactmoment de data visualiseren in je WiSE Business dashboard. Nodig heel je team uit om ook een WiSE Business account aan te maken: Jullie gebruiken allemaal dezelfde WiSE company link (specifiek voor jullie bedrijf), maar zo krijgt iedereen rechtstreeks toegang tot het dashboard én zijn er sneller 5 surveys per contactmoment ingevuld, waardoor je in de resultaten kan duiken!

Alles wat je nodig hebt voor een gratis WiSE Business account, is je professioneel e-mailadres en BTW-nummer. Het BTW-nummer wordt bij een gratis account enkel gebruikt om je bedrijfsgegevens te verifiëren.

Er zijn geen maandelijkse limieten. De gratis account is altijd gratis. Ook na 12 maanden zal er geen automatische vraag tot betaling volgen. Weet wel dat niet-actieve gebruikers geïnformeerd en afgesloten zullen worden.

Alle medewerkers binnen HR en Business Managers met een rol binnen recruitment kunnen een WiSE Business account maken. Er staat geen limiet op het aantal gebruikers per bedrijf. Hoe meer medewerkers de unieke WiSE company link gebruiken, hoe meer data er verzameld kan worden.

Nee, dit is technisch gezien niet mogelijk. Elke medewerker binnen HR en elke Business Manager met een rol binnen recruitment maakt een eigen WiSE Business account aan, met zijn/haar professionele e-mailadres en eigen wachtwoord.